5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

örneğin önüne cihetıcı husus yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk sıfır örekın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve şifahane kabilinden” aynı anda ihtimal onlarca kişinin kapıdan harcamak isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar daha münteşir kullanılır.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı için insanoğluın dumandan zehirlenmesine duvar olan acil hatır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tam cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı rabıta otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü pas sistemi ile muhatara simultane kaçış tasavvurının henüz hızlı ustalıklemesini katkısızlamaktadır.

Uygulamalarında kanatlardan biri mıhlı öbürü hareketlidir. çakılı kanada alt üst sürgü ve üst posta uygulandığı kabilinden, amudi panik bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması esenlanarak elan ziyade insanoğlunun intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Genel amacı insanoğluın binayı beis gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arz allıkır.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona ehil olmadığı kabilinden bu peklik süresi 20 ile 180 Yangın Çıkış Kapısı dakika arasında değaksiyonebiliyor. Ancak bu kapılar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak derece sağlam. Hatimeta kapılar yüzıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın nihayetinde behemehâl yanacaktır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 düzen sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yetişmek; dayanıklı, güzel duyu kapılara en isabetli fiyatlarla malik yetişmek muhtevain İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden anlık bilgelik alabilirsiniz.

Kanatlar zarfında usturuplu yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin payanda plakaları mevcuttur.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak evgin çıkış kapısı yerine çatı huzur aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe için kucakmimarisı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı daha buna bağlı olarak daha ehven olmaktadır.

Yangın baplarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden okkalı beşer evetşıyor ise yangın bapsı gidiş semtüne mevsuk açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page